Over ons

Vanaf 2002 heeft Aqua-Aero WaterSystems BV (AAWS) innovatieve, slimme en baanbrekende oplossingen voor water-, sanitatie- en energieproblemen bedacht en op de markt geïntroduceerd.

Dat leidde tot het winnen van de Wereld Bank Development Award voor kleinschalige wateroplossingen in Washington, in 2006. Sinds die tijd hebben we een groot aantal innovatieve projecten uitgevoerd in onder meer Afrika, India en ZO-Azië.

Vanaf 2020 is het werkgebied van AAWS meer komen te liggen op ontwikkeling en vermarkten van innovatieve water- en energieproducten voor de Europa en Noord-Amerikaanse markt. Die daarvoor de diverse producten die worden aangeboden.

In de 20 jaar dat AAWS actief op de markt is hebben we samenwerkingen met een groot aantal gerespecteerde Nederlandse partners die als toeleverancier opgezet, uitgebouwd, samen nieuwe producten ontwikkeld en markten ontwikkeld.

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare, innovatieve en pragmatische groep ingenieurs die water- en energieproblemen voor u kunnen oplossen, dan horen wij graag van u.