Click & Fix watertank

De ingenieurs van AAWS ontwierpen een nieuw type watertank om grote hoeveelheden water op te kunnen slaan: de Click&Fix water tank.

Kenmerken

De Click&Fix water tank is gemaakt van dunne, 1 mm dikke, stalen platen die eenvoudig aan elkaar kunnen worden ‘ge-clickt’ en wand worden gevormd. Bouten en moeren zijn in deze nieuwe opzet niet meer nodig en ook het vroegere walsen en vormen van de stalen platen is niet meer nodig.

Dat heeft veel voordelen: Minder staal en handelingen zijn nodig en transport van de tank onderdelen is goedkoop omdat het geheel in een handzaam dun pakket kan worden samengevoegd. Dat scheelt natuurlijk ook veel kosten. Een bijkomend voordeel is dat men, voor het opzetten van de Click&Fix tank, geen ervaringsdeskundige hoeft te zijn.  Installatie van de tank is makkelijk en een gebruikshandleiding wordt bijgeleverd voor het geval dat u er even niet direct uitkomt.

Geinteresseerd om producent/distributeur te worden?

AAWS is op zoek naar potentiele business partners die zich hebben bewezen op het terrein van water opslag en die de Click&Fix systematiek willen vermarkten in hun regio. Bent u zo’n partij, dan komen wij graag met u in contact om gezamenlijk na te gaan of het Click&Fix concept door uw bedrijf tot een succesvolle activiteit kan worden uitgebouwd.

Patent is aangevraagd

Om de positie voor toekomstige producenten en distributeurs  te garanderen is op het Click&Fix ontwerp patent aangevraagd.

Interesse?

Laat het ons weten als deze ontwikkeling uw interesse heeft.