AG-Force, effectief zuiveren van verontreinigd water

Wat is AG-Force?

AG-Force is een oplossing op basis van colloïdaal zilverbasis die niet-toxisch, niet-chemisch en geen gevaar voor de gezondheid vormt.

Bewijs van effectiviteit  

AG-Force is de afgelopen 20 jaar veelvuldig toegepast voor waterbehandelingsoptie en noodhulp ter vervanging van chloortabletten. Het behandelde water werd getest door o.a. het Pasteur Institute in Frankrijk en WHO-samenwerkingspartners in Afrika. De testen toonden aan dat AG-Force als desinfectant uiterst effectief is om een breed spectrum van bacteriën in water te doden.

Wat zijn de voordelen van AG-Force?

  • Compact en draagbaar: een flesje AG-F (30 ml) desinfecteert tot 1.200 liter water.
  • Eenvoudig in gebruik: Iedereen kan veilige drinkwater maken.
  • Smaak- en geurloos: AG-Force heeft geen invloed of de smaak of geur van het water.
  • Veilig: het is niet-chemisch, niet-corrosief, en vereist geen speciaal transport/verpakking.
  • Effectief: Zilver wordt niet geconsumeerd door- ziekteverwekkers die het doodt.
  • Geen herbesmetting: AG-Force voorkomt de vorming van ziekteverwekkers in containers.
  • Zeer lange houdbaarheid: De houdbaarheid van AG-Force is minimaal tien jaar.

Hoe werkt het?

De sterk elektrisch geleidende aard van zilver vormt de kern van zijn effectiviteit tegen bacteriën. Deze eigenschappen hebben een dodelijk impact op de elektrochemische huishouding van eenvoudige bacteriën die daardoor ontregeld raakt.

Wat is de dosering?

Voeg 2-3 druppels AG-Force aan 1 liter water toe, wacht 30 minuten en het water is veilig om gedronken te worden. Een hogere dosering AG-Force heeft geen schadelijke invloed op de gezondheid.

Is AG-Force een beter alternatief voor waterdesinfectie dan chloortabletten?

Op chloor gebaseerde desinfectiemiddelen reageren met de ziekteverwekkers die ze doden. Daarbij worden kankerverwekkende bijproducten gecreëerd waarvan inmiddels breed is vastgesteld dat deze bijproducten een oorzaak kunnen zijn van blaas-/maag-/colon-/rectumkanker. Deze bijproducten worden ook in verband zijn gebracht met arteriosclerose. Desinfectie door AG-Force levert geen schadelijke bijproducten op.